Referència: 11/2019

 Nº de places: 1

Descripció de l’oferta:

 El grup d’Hematologia experimental busca un tècnic de laboratori per a donar soport als projectes de recerca traslacional.

Les tasques a realizar serien:

  • Obtenció i criopreservació de cèl.lules mononucleades de sang periférica.
  • Gestió base de dades de mostres primàries.
  • Gestió emmagatzemament en nitrògen líquid i en congeladors de -80.
  • Gestió comandes setmanals.
  • Suport en el tractament i vigilancia dels animals d’experimentació.
  • Suport en projectes traslacionals.

 Requisits:

  • Persona altament organitzada i detallista.
  • Curs de personal usuari d’animals d’experimentació.
  • La experiència en obtenció de cèl.lules mononucleades serà valorada positivament.

Lloc de presentació de les ofertes: Enviar candidatures a través del formulari o enviant un correu electrònic a selecciorrhh@vhio.net, especificant “Ref. 11/2019” en l’assumpte del correu.

Sobre VHIO:

Sota la direcció del Dr. Josep Tabernero, el Vall d´Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), creat pel Dr. José Baselga l’any 2006, s’ha consolidat com un centre oncològic integral de provada excel·lència internacional. Gràcies a la direcció del Dr. Tabernero i a l’òptima estructura organitzativa del VHIO, basada en un model purament multidisciplinari i translacional, els professionals del VHIO continuen avançant-se i abordant un elevat nombre de qüestions no resoltes per combatre aquesta malaltia heterogènia i multifacètica.

Ubicat al Vall d´Hebron Barcelona Hospital Campus, els nostres investigadors col·laboren i interactuen estretament amb metges i científics del  Vall d´Hebron. La ciència translacional i la investigació clínica estan estretament connectades, el que afavoreix  una excel·lent interacció i el treball en equip que, a la vegada, accelera el cicle del coneixement des de la investigació fins els desenvolupament  de nous tractaments. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe per part del VHIO als pacients, així com a tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una comprensió inigualable de com la ciència oncològica es pot traduir en tractaments més potents i específics i millors pràctiques per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners del VHIO, junt amb la convicció en la combinació  de capacitats a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant avenços per revertir la resistència al càncer, detenir la disseminació metastàtica i tractar de manera més eficaç inclús els tipus de tumors més resistents als fàrmacs.

Translació del VHIO cap a l’oncologia de precisió: http://www.vhio.net