Referència: 12/2019

 

Nº de places: 1

Descripció de l’oferta:

 

L’equip de Coordinació de EC del Servei d’Oncologia del Vall d’Hebron busca un sample manager per a donar suport a aquest equip.

Les tasques a realizar serien:

 

  • Gestió i enviament de mostres de sang i teixit d’assaigs clínics en fase I/II/III
  • Registre i manteniment de la base de dades de mostres d’assaig clínic
  • Registre de temperatura de les mostres d’assaig clínic
  • Control i gestió del pla de qualitat

Requisits:

 

  • Estudis FP1 o similar (preferentment auxiliar de laboratori o d’infermeria)
  • Domini del castellà i català tant parlat com escrit. Es valorarà el domini de l’anglès.
  • Domini d’eines ofimàtiques (especialment, però no només, Excel)
  • Habilitat per treballar en equip
  • Habilitat per complir dates límit

El perfil del candidat serà el d’una persona amb una gran capacitat d’organització i meticulosa.

És essencial pel rol a desenvolupar la possessió d’excel·lents habilitats interpersonals i comunicatives.

Es tracta d’un lloc de treball dins d’un grup dinàmic i ambiciós amb gran projecció.

 

Lloc de presentació de les ofertes: Enviar candidatures a través del formulari o enviant un correu electrònic a selecciorrhh@vhio.net, especificant “Ref. 12/2019” en l’assumpte del correu.

Sobre VHIO:

 

Sota la direcció del Dr. Josep Tabernero, el Vall d´Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), creat pel Dr. José Baselga l’any 2006, s’ha consolidat com un centre oncològic integral de provada excel·lència internacional. Gràcies a la direcció del Dr. Tabernero i a l’òptima estructura organitzativa del VHIO, basada en un model purament multidisciplinari i translacional, els professionals del VHIO continuen avançant-se i abordant un elevat nombre de qüestions no resoltes per combatre aquesta malaltia heterogènia i multifacètica.

Ubicat al Vall d´Hebron Barcelona Hospital Campus, els nostres investigadors col·laboren i interactuen estretament amb metges i científics del Vall d´Hebron. La ciència translacional i la investigació clínica estan estretament connectades, el que afavoreix una excel·lent interacció i el treball en equip que, a la vegada, accelera el cicle del coneixement des de la investigació fins els desenvolupament de nous tractaments. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe per part del VHIO als pacients, així com a tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una comprensió inigualable de com la ciència oncològica es pot traduir en tractaments més potents i específics i millors pràctiques per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners del VHIO, junt amb la convicció en la combinació de capacitats a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant avenços per revertir la resistència al càncer, detenir la disseminació metastàtica i tractar de manera més eficaç inclús els tipus de tumors més resistents als fàrmacs.

Translació del VHIO cap a l’oncologia de precisió: http://www.vhio.net