Referència: 20/2019

Termini de finalització de la presentació: 31/08/2019

Descripció de l’oferta:

La Fundació Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) és un centre de recerca biomèdica integrat per científics i metges que treballen conjuntament per associar la ciència bàsica amb la investigació clínica.

Requisits comuns dels aspirants:

Estudis superiors – llicenciat/da en farmàcia, biologia o ciències relacionades amb la salut.

Es valorarà experiència formativa acreditada en Monitorització d’Assaigs Clínics.

Imprescindible experiència en interacció amb pacients per estudis epidemiològics (realització d’enquestes, formació, etc.

Domini del català i castellà tant parlat com escrit.

Idiomes: Domini de l’anglès tan escrit com parlat (mínim nivell First Certificate).

 Coneixements d’informàtica:

Paquet Office – es valorarà l’ús de l’Excel a nivell avançat.

Funcions:

Coordinació de procediments i proves a realitzar per al pacient en estudi.

 Comunicació i seguiment dels efectes adversos que tinguin lloc durant l’estudi clínic.

 Complementació dels quaderns de recollida de dades.

 Manipulació i enviament de mostres biològiques dels pacients en estudi.

Coordinació de diferents aspectes relacionats amb l’estudi.

Informació addicional:

El perfil del candidat serà el d’una persona amb capacitat d’organització, coordinació, supervisió i treball en equip.

Es essencial pel rol la possessió d’excel·lents habilitats interpersonals i comunicatives.

Es tracta d’un lloc de treball dins d’un grup dinàmic i ambiciós amb gran projecció.

Experiència prèvia con estudis clínics, interaccioni amb equipo mèdic per a la identificació i seguiment de pacients candidats.

Lloc de presentació de les ofertes: Enviar CV i carta de presentació a través del formulari de la pàgina web o enviant un correu electrònic a selecciorrhh@vhio.net, incloent Referència 20/2019″ en l’assumpte del correu.

Sobre VHIO:

Sota la direcció del Dr. Josep Tabernero, el Vall d´Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), creat pel Dr. José Baselga l’any 2006, s’ha consolidat com un centre oncològic integral de provada excel·lència internacional. Gràcies a la direcció del Dr. Tabernero i a l’òptima estructura organitzativa del VHIO, basada en un model purament multidisciplinari i translacional, els professionals del VHIO continuen avançant-se i abordant un elevat nombre de qüestions no resoltes per combatre aquesta malaltia heterogènia i multifacètica.

Ubicat al Vall d´Hebron Barcelona Hospital Campus, els nostres investigadors col·laboren i interactuen estretament amb metges i científics del Vall d´Hebron. La ciència translacional i la investigació clínica estan estretament connectades, el que afavoreix una excel·lent interacció i el treball en equip que, a la vegada, accelera el cicle del coneixement des de la investigació fins els desenvolupament de nous tractaments. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe per part del VHIO als pacients, així com a tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una comprensió inigualable de com la ciència oncològica es pot traduir en tractaments més potents i específics i millors pràctiques per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners del VHIO, junt amb la convicció en la combinació de capacitats a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant avenços per revertir la resistència al càncer, detenir la disseminació metastàtica i tractar de manera més eficaç inclús els tipus de tumors més resistents als fàrmacs.

Translació del VHIO cap a l’oncologia de precisió: http://www.vhio.net