Data límit per a la presentació de candidatures: 15/11/2018

Referència: 22/2018

 Nº de places: 1

Descripció de l’oferta:

S’incorporarà a VHIO per donar suport a l’staff del Servei d’hematologia en les següents tasques:

 • Atenció i gestió telefònica.
 • Gestió i coordinació d’agenda.
 • Preparació de reunions i viatges (nacionals i internacionals).
 • Preparació d’informes i presentacions.
 • Gestió de la sala del Servei.
 • Recolzament a la Secretaria de direcció
 • Altres tasques administratives rellevants al lloc de treball.

 Requisits:

Busquem a un/a candidat/a amb:

 • Estudis: cicle formatiu superior – administració .
 • Mínim 3 anys d’experiència en lloc de treball similar.
 • Domini del castellà i català tant parlat com escrit.
 • Imprescindible bon nivell d’anglès.
 • Usuari/a avançat d’eines ofimàtiques.

El perfil del candidat/a serà el d’una persona amb capacitat d’organització, priorització, coordinació, treball en equip i sense necessitat de supervisió. És essencial pel rol la possessió d’excel·lents habilitats interpersonals, de comunicació i discreció.

Es tracta d’un lloc de treball dins d’un grup dinàmic i ambiciós amb gran projecció.

Informació addicional: 

Es valorarà tenir coneixement o estar familiaritzat/da amb l’activitat científica-clínica.

Sobre VHIO:

Sota la direcció de Josep Tabernero, el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), creat per Josep Baselga l’any 2006, s’ha consolidat com un centre oncològic integral de provada excel·lència internacional. Gracies a la direcció de Josep i a la òptima estructura organitzativa del VHIO, basada en un model purament multidisciplinari i traslacional, els professionals del VHIO continuen anticipant-se i abordant les nombroses qüestions no resoltes per combatre aquesta malaltia heterogènia i multifacètica.

Ubicat al Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, els nostres investigadors col·laboren i interactuen estretament amb els metges i científics de Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica estan, per tant, estretament connectats, el qual afavoreix una excel·lent interacció i el treball en equip que, a la vegada, accelera el cicle de coneixement des de la investigació fins al desenvolupament de nous tractaments. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe per part del VHIO als pacients, així com a tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen i una comprensió inigualable de com la ciència oncològica es pot traduir en tractaments més potents i específics i millores pràctiques per a la cura dels pacients.

El model i els programes pioners del VHIO, juntament amb la seva convicció en la combinació de capacitats a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant avanços per revertir la resistència al càncer, de tindre la disseminació metastàtica i tractar de forma més eficient inclús els tipus de tumors més resistents als fàrmacs.

Traslació del VHIO cap a l’oncologia de precisió: http://www.vhio.net

Presentació de candidatures: selecciorrhh@vhio.net