El Vall d´Hebron Institut of Oncologia (VHIO) busca Administratiu/va de Investigació

Incorporació Immediata

 

Referència: 23/2019

 Termini de finalització de la presentació: 30/09/2019

 Descripció de l’oferta:

 La Fundació Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) és un centre de recerca biomèdica integrat per científics i metges que treballen conjuntament per associar la ciència bàsica amb la investigació clínica.

Busquem un candidat/a per cobrir el lloc vacant per substitució per descans maternitat/paternitat de un Administratiu/va de investigació per la Unitat Investigació Teràpia Molecular del Càncer (UITM).

 

Requisits dels aspirants:

 Estudis en Administració

Es valorarà experiència prèvia en assaigs clínics i/o oncologia

Domini del català i castellà tant parlat com escrit. Idiomes: Domini de l’anglès tant escrit com parlat (mínim nivell First Certificate).

Coneixements d’informàtica: – Paquet Office – es valorarà l’ús de l’Excel a nivell avançat.

Funcions:

S’incorporarà dins dels Grup realitzant les següents tasques:

 

  • Mantenir actualitzat i organitzar l’arxiu de consultes de la UITM amb les versions vigents dels consentiments informats i els protocols.
  • Programació de proves que es realitzen en el hospital de pacients en assaig (radiologia, pot-a-cath, biòpsies, revisió ECGs, etc..)
  • Circuit de medicació: transport de receptes, medicació sol·licitada i medicació retornada entre farmàcia/OEC i els diferents hospitals de dia i campanes de preparació).
  • Suport al registre de temperatures dels congeladors (control i descarrega de informes generats).
  • Suport en la preparació i obtenció de documents pel comitè ètic.
  • Distribució de documentació i correu entre els diferents despatxos de la OEC i material ofimàtic.

Informació addicional:

Es tracta d’un lloc de treball dins d’un grup dinàmic.

Lloc de presentació de les ofertes: Enviar CV i carta de presentació a través del formulari de la pàgina web o enviant un correu electrònic a selecciorrhh@vhio.net, incloent “Referència 23/2019” en l’assumpte del correu.

Sobre VHIO:

 

Sota la direcció del Dr. Josep Tabernero, el Vall d´Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), creat pel Dr. José Baselga l’any 2006, s’ha consolidat com un centre oncològic integral de provada excel·lència internacional. Gràcies a la direcció del Dr. Tabernero i a l’òptima estructura organitzativa del VHIO, basada en un model purament multidisciplinari i translacional, els professionals del VHIO continuen avançant-se i abordant un elevat nombre de qüestions no resoltes per combatre aquesta malaltia heterogènia i multifacètica.

Ubicat al Vall d´Hebron Barcelona Hospital Campus, els nostres investigadors col·laboren i interactuen estretament amb metges i científics del Vall d´Hebron. La ciència translacional i la investigació clínica estan estretament connectades, el que afavoreix una excel·lent interacció i el treball en equip que, a la vegada, accelera el cicle del coneixement des de la investigació fins els desenvolupament de nous tractaments. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe per part del VHIO als pacients, així com a tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una comprensió inigualable de com la ciència oncològica es pot traduir en tractaments més potents i específics i millors pràctiques per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners del VHIO, junt amb la convicció en la combinació de capacitats a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant avenços per revertir la resistència al càncer, detenir la disseminació metastàtica i tractar de manera més eficaç inclús els tipus de tumors més resistents als fàrmacs.

Translació del VHIO cap a l’oncologia de precisió: http://www.vhio.net