El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) busca un Tècnic/a de laboratori per incorporar-se al Grup d’Hematologia Experimental

  

Referència: 27-2019

 Nº de places: 1

Descripció de l’oferta:

 

El grup d’Hematologia experimental busca un tècnic/a de laboratori per donar suport a l’equip de biologia molecular de malalties hematològiques i onco-hematològiques.

Les tasques a realitzar serien:

 • Gestió base de dades de mostres i resultats.
 • Separació cel·lular, extracció de DNA/RNA, PCR, electroforesi, seqüenciació Sanger.
 • Preparació de llibreries de seqüenciació massiva (NGS).
 • Anàl. lisi i presentació de resultats de seqüenciació Sanger.
 • Control i preparació de material i reactius generals de laboratori.
 • Manteniment d’equips de laboratori.

 

Requisits:

 • Titulació: FPII/Diplomat/Llicenciat.
 • Capacitat d’organització, iniciativa i de treball en equip.
 • Capacitat resolutiva i d’autonomia.
 • L’experiència en laboratoris de genètica/genòmica serà altament valorada.
 • L’experiència en preparació de llibreries de seqüenciació massiva (NGS) serà altament valorada.

Lloc de presentació de les ofertes: Enviar candidatures a través del formulari o enviant un correu electrònic a selecciorrhh@vhio.net, especificant “Ref. 27-2019” en l’assumpte del correu.

Sobre VHIO:

 

Sota la direcció del Dr. Josep Tabernero, el Vall d´Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), creat pel Dr. José Baselga l’any 2006, s’ha consolidat com un centre oncològic integral de provada excel·lència internacional. Gràcies a la direcció del Dr. Tabernero i a l’òptima estructura organitzativa del VHIO, basada en un model purament multidisciplinari i translacional, els professionals del VHIO continuen avançant-se i abordant un elevat nombre de qüestions no resoltes per combatre aquesta malaltia heterogènia i multifacètica.

Ubicat al Vall d´Hebron Barcelona Hospital Campus, els nostres investigadors col·laboren i interactuen estretament amb metges i científics del Vall d´Hebron. La ciència translacional i la investigació clínica estan estretament connectades, el que afavoreix una excel·lent interacció i el treball en equip que, a la vegada, accelera el cicle del coneixement des de la investigació fins els desenvolupament de nous tractaments. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe per part del VHIO als pacients, així com a tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una comprensió inigualable de com la ciència oncològica es pot traduir en tractaments més potents i específics i millors pràctiques per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners del VHIO, junt amb la convicció en la combinació de capacitats a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant avenços per revertir la resistència al càncer, detenir la disseminació metastàtica i tractar de manera més eficaç inclús els tipus de tumors més resistents als fàrmacs.

Translació del VHIO cap a l’oncologia de precisió: http://www.vhio.net