El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) busca “Coordinador/a Laboratoris”

Referència: 29/2019

Termini de finalització de la presentació: 29/11/2019

Nº de places: 1

Descripció de l’oferta:

La persona que s’incorpori al nostre centre d’investigació sota la direcció de Gerència s’encarregarà de donar suport al personal que treballa als laboratoris i als Grups de Recerca de tot el centre.

Dintre de les funcions generals que portarà a terme seran les detallades a continuació:

 • Gestionar el dia a dia i optimitzar els recursos i equipaments comuns. Gestionant la organització, control i mantenint el bon funcionament de les sales comuns.
 • Ser nexe d’unió entre els laboratoris i la Direcció, detectant mancances, facilitant suport, posant-los al coneixement de noves formes de funcionament, etc.
 • Vetllar juntament amb el departament de Serveis Generals del bon funcionament de les instal·lacions, coordinant les accions que s’han de dur a terme.
 • Facilitar el coneixement, la implantació i seguiment de normatives relacionades amb la manipulació de productes biològics, químics, radioactius i el correcta desenvolupament de les diferents tècniques en els laboratoris.
 • Col·laborar amb la Direcció i el departament de Recursos Humans, per controlar el personal que desenvolupa tasques al laboratori, per tal que reuneixi els requisits legals per ocupar aquests espais.

Requisits:

 

Busquem una persona que tingui experiència com a mínim de 2 anys en un lloc similar, i coneixements en entitats d’investigació i/o sector sanitari. El candidat serà el d’una persona amb capacitat d’organització, treball en equip i proactiva. Igualment es valoraran totes les candidatures que tinguin els següents requisits:

 • Formació específica en aquests tipus d’instal·lacions i normatives (Prevenció de Riscos laborals)
 • Usuari/a avançat d’eines ofimàtiques
 • Domini del castellà, català i anglès tant parlat com escrit.
 • Nivell d’estudis universitaris.
 • Capacitat de donar suport adient, eficient i precís.
 • Coneixements d’equipaments existents a centres de recerca.

Lloc de presentació de les ofertes: selecciorrhh@vhio.net, indicant com a referència 29/2019.

Sobre VHIO:

 

Sota el lideratge de Josep Tabernero, l’Institut d’Oncologia Vall d´Hebron (VHIO), s’ha establert com un centre integral de càncer de provada excel·lència a nivell internacional.

També és gràcies a l’estructura organitzativa òptima de VHIO basada en un model purament multidisciplinari i traslacional que els talents de VHIO continuen anticipant i abordant les moltes preguntes sense resoldre per combatre aquesta malaltia mutifacètica i heterogènia.

Situats dins del Campus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, els nostres investigadors col·laboren estretament i interactuen amb els mitjans i científics de la Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica, per tant, estan estretament connectades, el que promou una excel·lent interacció i treball en equip que, al seu torn, accelera el cicle de coneixement “bench-bedside-bed”. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe de VHIO als pacients, així com tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una apreciació insuperable de com la ciència del càncer pot traduir-se en tractaments més potents i específics i una millor practica per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners de VHIO, juntament amb la seva creença en combinar fortaleses a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant els avenços per revertir la resistència al càncer, aturar la disseminació metastàtica i tractar de manera més efectiva fins i tot els tipus de tumors intocables.

VHIO’s translation toward precision oncology: http://www.vhio.net